Δημοσιεύθηκε την

Συμβουλές για να διαλέξετε τις σωστές κάλτσες συμπίεσης

άντρας που φοράει κάλτσες συμπίεσης


Οι κάλτσες συμπίεσης έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν την κυκλοφορία τους, να μειώσουν τον πόνο και να αποτρέψουν ή να βελτιώσουν την εμφάνιση των κιρσών. Αλλά πώς ξέρετε ότι επιλέγετε το σωστό μέγεθος κάλτσες συμπίεσης;
Η διαδικασία εύρεσης του τέλειου μεγέθους κάλτσας συμπίεσης που ταιριάζει στα πόδια σας δεν είναι τόσο περίπλοκη όσο μπορεί να φαίνεται. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τα βήματα για τη μέτρηση των ποδιών σας και την εύρεση του σωστού μεγέθους και στυλ κάλτσας συμπίεσης. Θα σας παρουσιάσουμε επίσης τους διαφορετικούς τύπους επιπέδων συμπίεσης και τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.
Ας ξεκινήσουμε!

Κατανόηση των καλτσών συμπίεσης


Οι κάλτσες συμπίεσης είναι ένας ειδικός τύπος καλσόν που έχει σχεδιαστεί για να προάγει τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και να μειώνει τα συμπτώματα της φλεβικής θρόμβωσης και της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας. Κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη, υλικά και επίπεδα διαβαθμισμένης συμπίεσης, οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό μέγεθος και τύπο για τις ατομικές σας ανάγκες.

Σε γενικές γραμμές, οι κάλτσες συμπίεσης είναι κατασκευασμένες έτσι ώστε να εφαρμόζουν όσο το δυνατόν πιο σφιχτά γύρω από τα πόδια σας. Αυτό γίνεται για να βοηθηθεί η σωστή ροή του αίματος από τα πόδια και τη γάμπα προς την καρδιά. Ο τύπος της κάλτσας συμπίεσης θα πρέπει να βασίζεται στα συμπτώματα και τις ανάγκες σας, καθώς και στις συμβουλές του γιατρού σας.


Οι κάλτσες συμπίεσης διατίθενται σε διάφορα μεγέθη, συμπεριλαμβανομένων των μικρών, μεσαίων, μεγάλων και πολύ μεγάλων, με βάση την περιφέρεια της γάμπας σας. Σε γενικές γραμμές, το μέγεθος της γάμπας σας πρέπει να λαμβάνεται με υφασμάτινη μεζούρα, αλλά μπορεί επίσης να εκτιμηθεί με τη βοήθεια ενός διαγράμματος μεγέθους. Η κάλτσα πρέπει να εφαρμόζει άνετα γύρω από τη γάμπα, αλλά να μην περιορίζει την κυκλοφορία.
Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το σωστό επίπεδο συμπίεσης για τις ανάγκες σας. Οι κάλτσες συμπίεσης κυκλοφορούν σε ένα ευρύ φάσμα επιπέδων, από ήπια έως πολύ σταθερά. Ο γιατρός σας μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το κατάλληλο επίπεδο συμπίεσης για τη συγκεκριμένη πάθησή σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η υπερβολική συμπίεση μπορεί να οδηγήσει σε αναισθησία και παραμόρφωση, ενώ η ανεπαρκής συμπίεση μπορεί να μην ανακουφίσει τα συμπτώματα.


Τέλος, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον τύπο του υλικού για τις κάλτσες συμπίεσης. Οι κάλτσες συμπίεσης κατασκευάζονται από διάφορα υλικά, όπως νάιλον, spandex, βαμβάκι και υφάσματα με μείγμα βαμβακιού. Κάθε τύπος υλικού προσφέρει διαφορετικά οφέλη, επομένως είναι σημαντικό να βρείτε το κατάλληλο υλικό για τις δικές σας ανάγκες.


Η επιλογή των σωστών καλτσών συμπίεσης μπορεί να συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ανακούφιση των συμπτωμάτων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να καθορίσετε τον καλύτερο τύπο και μέγεθος για τις ατομικές σας ανάγκες.

γυναίκα φοράει στο κρεβάτι κάλτσες συμπίεσης

Τι είναι οι κάλτσες συμπίεσης;


Οι κάλτσες συμπίεσης, επίσης γνωστές ως καλσόν υποστήριξης, είναι ένας τύπος ενδύματος που έχει σχεδιαστεί για να ασκεί πίεση στα κάτω άκρα του σώματος προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της κυκλοφορίας και στη μείωση του πρηξίματος. Κατασκευάζονται από ελαστικό υλικό και συνήθως εφαρμόζουν σφιχτά στο πόδι. Τα ποικίλα επίπεδα πίεσης στις κάλτσες μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη ή τη μείωση του σχηματισμού κιρσών και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία υφιστάμενων προβλημάτων φλεβών. Οι κάλτσες συμπίεσης διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και στυλ και χρησιμοποιούνται σε ιατρικές και μη ιατρικές ρυθμίσεις.

Πώς λειτουργούν οι κάλτσες συμπίεσης;


Οι κάλτσες συμπίεσης είναι ειδικά σχεδιασμένα ενδύματα που παρέχουν στοχευμένη πίεση στα πόδια, τα πέλματα ή τα χέρια για την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος. Το απαιτούμενο επίπεδο συμπίεσης ποικίλλει ανάλογα με την πάθηση που αντιμετωπίζεται και θα πρέπει να ζητείται η συμβουλή ενός επαγγελματία ιατρού για τον καθορισμό του κατάλληλου επιπέδου. Οι κάλτσες συμπίεσης συμβάλλουν στη μείωση του πρηξίματος και στη βελτίωση της ροής του αίματος με την πίεση των καλτσών να παρέχει στήριξη και καλύτερη κυκλοφορία στα πόδια και τα κάτω άκρα. Η χρήση καλτσών συμπίεσης μπορεί να μειώσει την υπερβολική κίνηση των ποδιών και να βελτιώσει τόσο την άνεση όσο και τα επίπεδα δραστηριότητας.

Πόσο φοράμε τις κάλτσες συμπίεσης;

Συνήθως, οι κάλτσες συμπίεσης φοριούνται κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά όταν οι πόδοι εκτίθενται σε μεγάλες περιόδους καθιστικής θέσης ή όταν υπάρχει ανάγκη για επιπλέον υποστήριξη και κυκλοφορία του αίματος. Ωστόσο, προτείνεται να συμβουλευτείτε τον ιατρό ή τον ειδικό που σας έχει συστήσει τη χρήση αυτού του τύπου κάλτσων για να λάβετε τις συγκεκριμένες οδηγίες για τη συχνότητα και τη διάρκειά τους.

Εύρεση του σωστού μεγέθους κάλτσες συμπίεσης


Οι κάλτσες συμπίεσης αποτελούν βασικό μέρος κάθε ιατρικού σχεδίου θεραπείας και η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική θεραπεία. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό μέγεθος κάλτσας συμπίεσης για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας:

  1. Μετρήστε τα πόδια σας: Πριν επιλέξετε οποιοδήποτε μέγεθος κάλτσας συμπίεσης, είναι σημαντικό να κάνετε ακριβείς μετρήσεις των ποδιών σας για να έχετε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Μετρήστε γύρω από τον αστράγαλο, γύρω από τη γάμπα και γύρω από το μηρό τόσο όρθιοι όσο και καθιστοί. Βεβαιωθείτε ότι καταγράφετε τις μετρήσεις τόσο σε εκατοστά όσο και σε ίντσες.
  2. Επιλογή του σωστού επιπέδου συμπίεσης: mmHg (mmHg) και υποδηλώνουν το μέγεθος της πίεσης που ασκούν οι κάλτσες στα πόδια σας. Όσο υψηλότερα είναι τα mmHg, τόσο μεγαλύτερη πίεση θα ασκείται. Οι τυποποιημένες κάλτσες συμπίεσης διατίθενται σε επίπεδα 10-20 mmHg, 20-30 mmHg και 30-40 mmHg. Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το σωστό επίπεδο συμπίεσης.
  3. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας: Είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο γιατρό πριν δεσμευτείτε για οποιοδήποτε τύπο κάλτσας συμπίεσης, ειδικά όταν εξετάζετε το μέγεθος. Ο γιατρός σας θα είναι σε θέση να σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές για την εύρεση του σωστού μεγέθους για τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε το σωστό επίπεδο συμπίεσης για την κατάστασή σας.
  4. Ελέγξτε τον πίνακα μεγεθών: Οι περισσότεροι κατασκευαστές καλτσών συμπίεσης παρέχουν ένα διάγραμμα μεγεθών μαζί με το προϊόν που υποδεικνύει το εύρος των διαθέσιμων μεγεθών και μηκών. Βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε τις μετρήσεις σας με το διάγραμμα μεγεθών και επιλέξτε το μέγεθος που ταιριάζει καλύτερα στις μετρήσεις σας.

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τις επιλογές σας και να βρείτε το σωστό μέγεθος κάλτσας συμπίεσης για τις ανάγκες σας. Φροντίστε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να μετρήσετε προσεκτικά τα πόδια σας για να εξασφαλίσετε ακριβή εφαρμογή. Με το σωστό μέγεθος, οι κάλτσες συμπίεσης θα σας προσφέρουν την ανακούφιση που χρειάζεστε και θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε στη ζωή σας.

γυναίκα φοράει στο κρεβάτι κάλτσες συμπίεσης

Μέτρηση των ποδιών σας


Πριν αγοράσετε κάλτσες συμπίεσης, είναι σημαντικό να μετρήσετε με ακρίβεια τα πόδια σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι οι κάλτσες εφαρμόζουν σωστά και παρέχουν τη σωστή ποσότητα συμπίεσης. Για να μετρήσετε τα πόδια σας, θα χρειαστείτε μια μεζούρα και κάποιον να σας βοηθήσει αν χρειαστεί. Μετρήστε το μηρό σας στο πληρέστερο σημείο του ποδιού σας, στη συνέχεια μετρήστε γύρω από τη γάμπα σας και τέλος μετρήστε τον αστράγαλό σας. Μόλις έχετε αυτές τις μετρήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διάγραμμα διαστάσεων για να επιλέξετε το σωστό μέγεθος κάλτσας συμπίεσης για εσάς.

Επιλογή της σωστής περιφέρειας γάμπας


Όταν επιλέγετε τις κάλτσες συμπίεσης, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας την περίμετρο της γάμπας σας. Μετρήστε την περιφέρεια της γάμπας σας στο ευρύτερο σημείο της, ακριβώς κάτω από το γόνατο, χρησιμοποιώντας μια μαλακή μεζούρα. Μόλις έχετε μια ακριβή μέτρηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα διαστάσεων που παρέχει ο κατασκευαστής για να προσδιορίσετε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των καλτσών συμπίεσης. Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια κατά την επιλογή του σωστού μεγέθους για εσάς, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ιατρό.

Επιλογή του σωστού μήκους της κάλτσας συμπίεσης


Κατά την επιλογή μιας κάλτσας συμπίεσης, το σωστό μήκος είναι απαραίτητο για να διασφαλιστεί η καλή εφαρμογή. Ανάλογα με τον τύπο της κάλτσας συμπίεσης που αγοράζετε, μπορεί να είναι απαραίτητο να μετρήσετε το μήκος του ποδιού για να εξασφαλίσετε τη σωστή εφαρμογή.

Οι κάλτσες που προορίζονται για το μήκος του μηρού ή του ισχίου θα πρέπει να μετρούν από το κάτω μέρος του ποδιού μέχρι την κορυφή του μηρού ή του ισχίου. Οι κάλτσες τύπου καλσόν θα πρέπει να μετρούν από το κάτω μέρος του ποδιού, μέχρι το εσωτερικό του ποδιού και πάνω από την κορυφή των γλουτών. Είναι σημαντικό να μετράτε και τα δύο πόδια, καθώς το μήκος και το σχήμα μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των δύο. Κατά τη μέτρηση για κάλτσες συμπίεσης μέχρι το γόνατο, μετρήστε από τη φτέρνα του ποδιού μέχρι τη γάμπα. Βεβαιωθείτε ότι η μετροταινία εφαρμόζει σφιχτά γύρω από το δέρμα, δεν πρέπει να υπάρχει χαλάρωση ενδιάμεσα.

Σύγκριση εμπορικών σημάτων και στυλ καλτσών συμπίεσης


Όταν πρόκειται να επιλέξετε το σωστό ζευγάρι κάλτσες συμπίεσης, είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις διάφορες μάρκες και τα στυλ που διατίθενται για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη εφαρμογή και απόδοση. Οι κάλτσες συμπίεσης κυκλοφορούν σε διάφορα στυλ και μεγέθη, οπότε είναι σημαντικό να εξετάσετε μερικές διαφορετικές μάρκες και στυλ πριν αποφασίσετε για αυτό που θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς.


Όταν επιλέγετε μια μάρκα, είναι σημαντικό να εξετάσετε τη φήμη της για την ποιότητά της. Μια αξιόπιστη μάρκα με καλή φήμη είναι συνήθως μια ασφαλής επιλογή. Εξετάστε τις κριτικές πελατών ή τα σχόλια από επαγγελματίες του ιατρικού ή αθλητικού τομέα για να σας βοηθήσουν να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.


Όταν επιλέγετε ένα στυλ κάλτσας συμπίεσης, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα στυλ που είναι άνετο. Οι κάλτσες θα πρέπει να εφαρμόζουν άνετα, αλλά όχι πολύ σφιχτά, ώστε να μην περιορίζουν την κυκλοφορία. Θα πρέπει επίσης να φοριούνται και να βγαίνουν εύκολα. Διαφορετικοί τύποι καλτσών συμπίεσης έχουν σχεδιαστεί για διαφορετικές καταστάσεις- αν σκοπεύετε να τις φοράτε κατά την άσκηση, επιλέξτε ένα στυλ που παρέχει υποστήριξη χωρίς να είναι πολύ ογκώδες.


Όσον αφορά το μέγεθος, είναι σημαντικό να πάρετε μετρήσεις των ποδιών και των αστραγάλων σας για να διασφαλίσετε ότι θα επιλέξετε ένα ζευγάρι κάλτσες που ταιριάζει σωστά. Οι διάφορες μάρκες έχουν συχνά τα δικά τους διαγράμματα μεγεθών, οπότε φροντίστε να χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο διάγραμμα μεγεθών για τη μάρκα που εξετάζετε. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη το βάρος σας, ώστε να επιλέξετε ένα ζευγάρι κάλτσες που θα παρέχει το σωστό επίπεδο συμπίεσης.


Συγκρίνοντας διαφορετικές μάρκες και στυλ καλτσών συμπίεσης, θα μπορέσετε να βρείτε ένα ζευγάρι που ταιριάζει σωστά και προσφέρει την καλύτερη απόδοση για τις δραστηριότητές σας. Αν αφιερώσετε χρόνο για να συγκρίνετε διαφορετικές μάρκες και στυλ, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγορά σας.

άντρας τρέχει με κάλτσες συμπίεσης

Σύγκριση υλικών


Όταν επιλέγετε το σωστό μέγεθος κάλτσες συμπίεσης, είναι σημαντικό να εξετάσετε τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Διαφορετικά υλικά έχουν διαφορετικό βαθμό συμπίεσης, επομένως είναι σημαντικό να εξετάσετε το υλικό όταν ψωνίζετε για το σωστό μέγεθος. Τα διαφορετικά υλικά έχουν επίσης διαφορετικές υφές, επομένως είναι σημαντικό να καθορίσετε ποιο υλικό είναι πιο άνετο για εσάς όταν φοράτε κάλτσες συμπίεσης. Τέλος, ορισμένα υλικά είναι πιο ανθεκτικά από άλλα, οπότε είναι σημαντικό να εξετάσετε πόσο συχνά θα φοράτε κάλτσες συμπίεσης όταν επιλέγετε το σωστό υλικό.

Σύγκριση χαρακτηριστικών


Όταν συγκρίνετε κάλτσες συμπίεσης, αναζητήστε χαρακτηριστικά όπως η αναπνοή, η άνεση και η ανθεκτικότητα. Όταν συγκρίνετε κάλτσες συμπίεσης, αναζητήστε χαρακτηριστικά όπως η αναπνοή, η άνεση και η ανθεκτικότητα. Για την αναπνοή, εξετάστε πόσο καλά το υλικό είναι σε θέση να επιτρέπει στον αέρα να περνάει και να μην προκαλεί δυσφορία λόγω θερμότητας ή υγρασίας. Θα πρέπει να εξεταστούν τα επίπεδα άνεσης, καθώς ορισμένα υλικά μπορεί να είναι πιο λειαντικά για το δέρμα σας από άλλα. Τέλος, η ανθεκτικότητα είναι σημαντική, οπότε αναζητήστε χαρακτηριστικά που καθιστούν τις κάλτσες πιο αξιόπιστες μακροπρόθεσμα, όπως ενισχυμένα τμήματα στη φτέρνα και τα δάχτυλα των ποδιών.

Επιλογή του επιπέδου συμπίεσης


Όταν επιλέγετε το σωστό μέγεθος κάλτσας συμπίεσης για τις ανάγκες σας, ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το επίπεδο συμπίεσης. Οι κάλτσες συμπίεσης παρέχουν διαβαθμισμένη συμπίεση, πράγμα που σημαίνει ότι η ποσότητα της πίεσης που ασκείται μειώνεται καθώς ανεβαίνει προς τα πάνω στο πόδι. Αυτό είναι σημαντικό για τη διασφάλιση της σωστής κυκλοφορίας και τη μείωση του πρηξίματος. Τα επίπεδα συμπίεσης κυμαίνονται από 10 mmHG έως 30 mmHG, με τα 10 mmHG να είναι το χαμηλότερο επίπεδο πίεσης και τα 30 mmHG το υψηλότερο.


Ο γιατρός σας μπορεί να σας χορηγήσει συνταγή για το επίπεδο συμπίεσης που απαιτείται και θα σας συστήσει την καλύτερη επιλογή για εσάς με βάση την ιατρική σας κατάσταση και τον τρόπο ζωής σας. Για παράδειγμα, όσοι ζουν με μια χρόνια φλεβική διαταραχή μπορεί να χρειάζονται υψηλότερο επίπεδο συμπίεσης από κάποιον που θέλει απλώς να βελτιώσει την αθλητική του απόδοση.


Κατά την επιλογή του σωστού μεγέθους κάλτσας συμπίεσης για εσάς, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι οι μετρήσεις είναι ακριβείς. Μετρήστε την περιφέρεια του ποδιού σας γύρω από τον αστράγαλο, τη γάμπα και το γόνατο. Εάν οι μετρήσεις απέχουν από τις συνιστώμενες για το δικό σας επίπεδο συμπίεσης, οι κάλτσες ενδέχεται να μην παρέχουν την επιθυμητή συμπίεση. Επιπλέον, εάν οι μετρήσεις σας διαφέρουν πολύ από μέγεθος σε μέγεθος, ενδέχεται να είναι απαραίτητο να επιλέξετε διαφορετικό μέγεθος για κάθε πόδι.


Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι κάλτσες συμπίεσης πρέπει να φοριούνται με το σωστό επίπεδο πίεσης, διαφορετικά ενδέχεται να μην παρέχουν κανένα ιατρικό όφελος. Συνεπώς, η επιλογή του σωστού μεγέθους και του επιπέδου συμπίεσης είναι απαραίτητη για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τα πλήρη οφέλη των καλτσών.

Τύποι επιπέδων συμπίεσης


Οι κάλτσες συμπίεσης διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικά επίπεδα συμπίεσης. Αν και κάθε άτομο μπορεί να έχει διαφορετικές ανάγκες, υπάρχουν γενικά τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες επιπέδων συμπίεσης: ήπια, μέτρια, σταθερή και πολύ σταθερή.

Οι κάλτσες ήπιας συμπίεσης είναι συνήθως καταλληλότερες για άτομα με μικρό επιφανειακό οίδημα και μικρό οίδημα. Οι κάλτσες μέτριας συμπίεσης παρέχουν μεγαλύτερη ποσότητα συμπίεσης και μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση πιο σοβαρών οιδημάτων. Για άτομα με πιο σοβαρό οίδημα και φλεβική ανεπάρκεια, μπορεί να συνιστώνται κάλτσες σταθερής συμπίεσης. Οι κάλτσες εξαιρετικά σταθερής συμπίεσης προορίζονται συνήθως για άτομα με χρόνιο οίδημα. Τελικά, είναι καλύτερο να μιλήσετε με έναν επαγγελματία ιατρό για να καθορίσετε το σωστό επίπεδο συμπίεσης για τις ανάγκες σας.

Συμπέρασμα


Εν κατακλείδι, η επιλογή του σωστού μεγέθους και στυλ των καλτσών συμπίεσης μπορεί να είναι μια σημαντική απόφαση για όσους τις χρειάζονται. Είτε επιλέγετε μια κάλτσα για ιατρικές ανάγκες, είτε για να βελτιώσετε την κυκλοφορία, είτε για άνεση και στυλ, υπάρχουν αρκετοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Κατανοώντας τα διάφορα στοιχεία των καλτσών συμπίεσης, όπως η κατασκευή του υλικού, τα χαρακτηριστικά και τα επίπεδα συμπίεσης, μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση για να βρείτε τις κάλτσες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας. Μέσω της μέτρησης των ποδιών σας και της κατανόησης του τρόπου με τον οποίο τα διάφορα μεγέθη και στυλ των καλτσών μπορούν να επηρεάσουν την άνεση και την κυκλοφορία σας, μπορείτε να βρείτε το τέλειο ζευγάρι. Με το σωστό μέγεθος και στυλ στο χέρι, θα είστε έτοιμοι να φορέσετε με αυτοπεποίθηση τις κάλτσες συμπίεσης.