Pharma MediHelp Μεταλλικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών τοίχου 47x30x12 με κλειδαρια

40,00

Μεταλλικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών τοίχου

Το μεταλλικό κουτί φαρμακείου Α’ βοηθειών είναι η ιδανική λύση για την ασφαλή αποθήκευση των ιατρικών εφοδίων. Με επιτοίχια τοποθέτηση και κλειδαριά για επιπλέον ασφάλεια, παρέχει οργάνωση και προστασία των φαρμάκων και των ιατρικών εξοπλισμών. Οι διαστάσεις του το καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε διάφορους χώρους, ενώ η γκρι απόχρωση προσδίδει μοντέρνο στυλ.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

  • Επιλέξτε extra:

Free shipping

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100€ έως 3 κιλά
Κωδικός προϊόντος: 01.02.0027 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:
Pharma MediHelp Μεταλλικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών τοίχου 47x30x12 με κλειδαρια ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

Περιγραφή

Μεταλλικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών τοίχου

Το μεταλλικό κουτί φαρμακείου Α’ βοηθειών είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ασφαλή και οργανωμένη αποθήκευση των ιατρικών εφοδίων. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό μέταλλο και εξοπλισμένο με ένα ράφι για επιπλέον οργάνωση, αυτό το κουτί είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε τοίχο. Η παρουσία κλειδαριάς εξασφαλίζει την ασφάλεια των περιεχομένων, ενώ οι διαστάσεις του το καθιστούν κατάλληλο για χρήση σε διάφορους χώρους όπως φαρμακεία, γραφεία ή κατοικίες. Η γκρι απόχρωση προσθέτει στυλ και διακριτικότητα στον χώρο. Σημειώνεται ότι οι βίδες για την επιτοίχια τοποθέτηση δεν περιλαμβάνονται.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος0,7 kg
Διαστάσεις47 × 30 × 12 cm

Εταιρία

PharmaMediHelp

Pharma MediHelp Μεταλλικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών τοίχου 47x30x12 με κλειδαρια ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Pharma MediHelp Μεταλλικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών τοίχου 47x30x12 με κλειδαρια”