Στηθοσκόπιο Littmann 3M Classic III 5627 Burgundy

140,00

Το στηθοσκόπιο 3M™ Littmann® Classic III™ αποτελεί την πιο πρόσφατη έκδοση του στηθοσκοπίου που ήδη βοηθάει εκατομμύρια επαγγελματίες υγείας να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Παρέχει υψηλή ακουστική ευαισθησία για εξαιρετικές επιδόσεις και έναν ευέλικτο κώδωνα δύο όψεων με συντονιζόμενα διαφράγματα. Ταυτόχρονα, το στηθοσκόπιο Littmann Classic III χρησιμοποιείται τόσο από φοιτητές όσο και από επαγγελματίες υγείας, προκειμένου να εντοπίζουν, να ακούν και να μελετούν τους καρδιακούς, πνευμονικούς και άλλους ήχους του οργανισμού, για αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης, παρακολούθηση του ασθενούς, καθώς και διάγνωση.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Free shipping

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100€ έως 3 κιλά
Κωδικός προϊόντος: 5627 Κατηγορίες: , ,
Στηθοσκόπιο Littmann 3M Classic III 5627 Burgundy ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά στηθοσκοπίου Littmann Classic III:

  • Κώδωνας διπλής όψης, με συντονιζόμενα διαφράγματα στην πλευρά για ενήλικες και στην παιδιατρική πλευρά.
  • Ενιαίο συντονιζόμενο διάφραγμα που τοποθετείται και καθαρίζεται εύκολα, καθώς η επιφάνειά του είναι λεία και χωρίς σχισμές.
  • Παιδιατρική όψη που μετατρέπεται σε παραδοσιακό ανοιχτό κώδωνα, αντικαθιστώντας το ενιαίο διάφραγμα με μία στεφάνη που δεν παγώνει τον ασθενή.
  • Μικρή πλευρά (όταν ο ανοικτός κώδωνας είναι καλυμμένος), που είναι χρήσιμη για παιδιατρικούς, μικρόσωμους ή αδύνατους ασθενείς, γύρω από επιδέσμους καθώς και για αξιολόγηση της καρωτίδας.

Η τεχνολογία διαφραγμάτων διπλών συχνοτήτων—μια ευρεσιτεχνία της 3M—επιτρέπει στον ιατρό να ακούει ήχους διαφορετικής συχνότητας, ρυθμίζοντας απλώς την πίεση στον κώδωνα του στηθοσκοπίου Classic III. Κρατήστε τον κώδωνα του Classic III με ελαφρά πίεση για να ακούσετε τους ήχους χαμηλής συχνότητας. Πιέστε λίγο περισσότερο για να ακούσετε τους ήχους υψηλότερης συχνότητας. Αυτό το χαρακτηριστικό του στηθοσκοπίου Classic III εξοικονομεί χρόνο και δίνει στον πάροχο υπηρεσιών υγείας τη δυνατότητα να επικεντρωθεί στον ασθενή, ενώ παράλληλα η στεφάνη που δεν παγώνει εξασφαλίζει την άνεση του ασθενούς. Η δύναμη τάσης των ακουστικών ενός Classic III στηθοσκοπίου, ρυθμίζεται εύκολα για το μέγεθος της κεφαλής και την επιθυμητή άνεση, πιέζοντας μαζί τα μεταλλικά μέρη των ακουστικών προς τα μέσα ή προς τα έξω. Οι μαλακές και εφαρμοστές ελιές προσαρμόζονται σε κάθε αυτί, για εξαιρετική ηχομόνωση και άνετη εφαρμογή. Οι ελιές κουμπώνουν σταθερά πάνω στα άκρα των ακουστικών του Classic III και για λόγους ασφαλείας, χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να αφαιρεθούν. Οι ανθεκτικοί αυλοί νέας γενιάς των στηθοσκοπίων Classic III διατηρούν το σχήμα και την ευκαμψία τους ακόμα και όταν διπλωθούν σφικτά στην τσέπη. Παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο στηθοσκόπιο, λόγω της βελτιωμένης αντοχής στις λιπαρές ουσίες του δέρματος και στο οινόπνευμα, ενώ έχουν λιγότερες πιθανότητες συγκέντρωσης λεκέδων. Οι αυλοί νέας γενιάς δεν κατασκευάζονται από φυσικό ελαστικό λατέξ, για την αποφυγή ερεθισμού του δέρματος των επαγγελματιών υγείας και των ασθενών τους. Παράλληλα, συμβάλλουν στην προστασία της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, καθώς δεν περιέχουν φθαλικούς εστέρες. Το στηθοσκόπιο Littmann Classic III κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, για την εξασφάλιση σταθερής ποιότητας.

Η συσκευασία του Littmann Classic III στηθοσκοπίου περιλαμβάνει:

  • μεγάλες ελιές
  • μικρές ελιές
  • περίβλημα προστασίας από το «πάγωμα»
  • οδηγίες χρήσης για το στηθοσκόπιο Classic III

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος1 kg
Διαστάσεις30 × 40 × 5 cm

Εταιρία

3M

Στηθοσκόπιο Littmann 3M Classic III 5627 Burgundy ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ