Κουβέρτα επιβίωσης αποστειρωμένη Burnshield Survival Blanket μονή

250,00

Burnshield Survival Blanket: Κουβέρτα Επιβίωσης για Άμεση Αντιμετώπιση Εγκαυμάτων

Η Burnshield Survival Blanket είναι μια καινοτόμος κουβέρτα επιβίωσης, σχεδιασμένη για την άμεση αντιμετώπιση εγκαυμάτων. Κατασκευασμένη από αγνό φυσικό μαλλί και εμποτισμένη με υδροκολλοειδή γέλη, προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο καμένο δέρμα. Συσκευασμένη σε αλουμινένια συσκευασία για μέγιστη διατήρηση της αποστειρωσίας, είναι ιδανική για κάθε χώρο με κίνδυνο εγκαυμάτων.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Free shipping

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100€ έως 3 κιλά
Κουβέρτα επιβίωσης αποστειρωμένη Burnshield Survival Blanket μονή Πρώτες Βοήθειες

Περιγραφή

Burnshield Survival Blanket: Η Απόλυτη Κουβέρτα Επιβίωσης για Προστασία και Επούλωση Εγκαυμάτων

Η Burnshield Survival Blanket είναι μια αποστειρωμένη κουβέρτα επιβίωσης, προσφέροντας άμεση και εξειδικευμένη αντιμετώπιση για εγκαύματα κάθε είδους και βαθμίδας. Κατασκευασμένη από εξαιρετικής ποιότητας φυσικό μαλλί και εμποτισμένη με υδροκολλοειδή γέλη φυτικής προέλευσης, απορροφά έως και 14 φορές το βάρος της σε γέλη, προσφέροντας ανώτερη ενυδάτωση και προστασία στο καμένο δέρμα.

Θεραπευτικές Ιδιότητες:

  1. Άμεση Δροσιά και Ανακούφιση: Μειώνει τη θερμοκρασία του εγκαύματος και τον πόνο, δροσίζει και ηρεμεί το θύμα.
  2. Ενυδάτωση και Προστασία: Ελαχιστοποιεί το έγκαυμα και προφυλάσσει από δευτερογενείς λοιμώξεις, χάρη στην αντισηπτική δράση του tea tree oil.
  3. Εύκολη Αφαίρεση και Επιθεώρηση: Η υδατοδιαλυτή υδροκολλοειδής γέλη επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση της κουβέρτας για ιατρική επιθεώρηση.
  4. Επιταχύνει την Επούλωση: Συμβάλλει στην ταχεία επανεπιθηλιοποίηση και τον σχηματισμό κοκκιώδους ιστού, μειώνοντας τον χρόνο παραμονής στο νοσοκομείο.

Συσκευασμένη σε αλουμινένια συσκευασία και εντός σάκου μεταφοράς με επένδυση PVC, η Burnshield Survival Blanket διασφαλίζει τη μέγιστη διατήρηση της αποστειρωσίας και είναι εύκολα μεταφερόμενη και απαραίτητη σε κάθε χώρο με κίνδυνο εγκαυμάτων. Η χρήση της στα εξωτερικά ιατρεία και στις χειρουργικές κλινικές 57 νοσοκομείων της Ελλάδας, καθώς και στο ΕΚΑΒ, επιβεβαιώνει την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία της.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος6 kg
Διαστάσεις120 × 160 × 5 cm

Εταιρία

PharmaMediHelp

Κουβέρτα επιβίωσης αποστειρωμένη Burnshield Survival Blanket μονή Πρώτες Βοήθειες