Mobiak Καρέκλα Τουαλέτας Μπεζ 0804455

52,00

Ασφαλής και Άνετη Τουαλέτα Πτυσσόμενη με Ρυθμιζόμενο Ύψος

Η τουαλέτα πτυσσόμενη της Mobiak είναι μια φορητή τουαλέτα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες τοποθεσίες, όπως στο σπίτι, σε νοσοκομεία, σε γηροκομεία ή σε εξωτερικούς χώρους. Κατασκευάζεται από ατσάλινο σκελετό, ο οποίος είναι ισχυρός και ανθεκτικός, και διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος για να ταιριάζει σε χρήστες διαφορετικών αναστημάτων. Η τουαλέτα διαθέτει επίσης ένα γκρι παπουτσάκι, το οποίο παρέχει άνεση και υποστήριξη.

ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ

Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Free shipping

Δωρεάν μεταφορικά άνω των 100€ έως 3 κιλά
Κωδικός προϊόντος: 0804455 Κατηγορίες: ,
Προϊόν μόνο με μεταφορική!
Mobiak Καρέκλα Τουαλέτας Μπεζ 0804455 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΣΘΕΝΩΝ

Περιγραφή

Φορητή Τουαλέτα Πτυσσόμενη: Ιδανική για Σπίτι, Νοσοκομείο ή Εξωτερικούς Χώρους

Οφέλη:

  • Φορητότητα: Η τουαλέτα μπορεί να διπλωθεί εύκολα για αποθήκευση ή μεταφορά, καθιστώντας την ιδανική για χρήση σε περιορισμένους χώρους ή για ταξίδια.
  • Ευκολία στη χρήση: Η τουαλέτα είναι εύκολη στη χρήση και στον καθαρισμό.
  • Ασφάλεια: Ο ατσάλινος σκελετός και η ρυθμιζόμενη ύψος της τουαλέτας την καθιστούν ασφαλή για χρήση από άτομα όλων των ηλικιών και μεγεθών.
  • Άνεση: Το γκρι παπουτσάκι παρέχει άνεση και υποστήριξη κατά τη χρήση της τουαλέτας.
  • Εάν ψάχνετε για μια φορητή, εύχρηστη και ασφαλή τουαλέτα, τότε η τουαλέτα πτυσσόμενη μπεζ είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος20 kg
Διαστάσεις65 × 65 × 60 cm

Εταιρία

Mobiak

Ανακάλυψε το αξιόπιστο και καινοτόμο brand Mobiak για τις ανάγκες σου στον τομέα της ιατρικής και της επαγγελματικής υγιεινής! Η Mobiak είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών ειδών και εξοπλισμού, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία. Στο eshop μας, θα βρεις μια ευρεία γκάμα προϊόντων Mobiak, από ιατροτεχνολογικές συσκευές μέχρι επαγγελματικά προϊόντα υγιεινής. Απόκτησε τα εξειδικευμένα προϊόντα Mobiak και εμπιστεύσου την ποιότητα και την αξιοπιστία ενός κορυφαίου brand!
Mobiak Καρέκλα Τουαλέτας Μπεζ 0804455 ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΣΘΕΝΩΝ